Horoscop Horoscop Gemeni 05.01.2020

Esti un muncitor constiincios, iar uneori muncesti atat de mult incat neglijezi sa iei ceva timp pentru tine. Acest lucru este admirabil pe termen scurt, dar nu atat de intelept pe termen lung. Nu faci nimanui un bine daca te incarci cu prea multe. Trebuie sa inveti cum sa iti refaci ritmul si sa-ti echilibrezi viata astfel incat sa existe timp suficient pentru munca, joaca si meditatie.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 06 – 12 aprilie 2020

Gemenii în această săptămână se vor lăsa cuceriți de o persoană care pare foarte specializată pe domeniul în care activează. Fluturașii din stomac și lipsa capacității de concentrare vor dispărea abia spre sfârșitul săptămânii când trebuie luate în considerare și alte aspecte ce țin de carieră. Este posibilă o călătorie scurtă în interes de serviciu, chiar înainte de weekend.

La capitolul sănătate cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie atenți. Unele probleme netratate la timp vor deveni serioase și se impune o vizită la doctor. Familia îi va susține și chiar îi va monitoriza pe nativi pentru a fi sigură că urmează indicațiile medicului.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Te gandesti sa schimbi cariera sau sa calatoresti in cealalta parte a lumii? Sau poate vrei doar sa prinzi ceva timp liber si sa stai acasa singur, cu jaluzelele trase. O serie de mici incidente la locul de munca este probabil sa te inspire cu cele mai neplacute idei. S-ar putea doar sa simti nevoia de o schimbare de scena.

Horoscop Gemeni 05.01.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului