Horoscop Horoscop Gemeni 05.08.2020

Astazi pot aparea suparari in casa. Tu si alti membri ai gospodariei tale sunteti la un pas sa acceptati orice provocare. Cineva ar putea sa se incurce cu o problema minora si sa apara mai tarziu. Nu-ti fa griji. La sfarsitul zilei, toata lumea ar trebui sa vada evenimentele din perspectiva corecta si totul va reveni la normal.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi este una numai buna pentru a te putea concentra pe aprofundarea prieteniei cu oamenii din jur. Exista posibilitatea sa fii mai timid decat de obicei, dar vei face tot posibilul sa iti raspunzi la unele intrebari personale. Nu te ingrijora daca cei din jur te vor intreba de bunastarea si viata ta de familie. Sa nu iti fie frica sa impartasesti mai multe despre viata ta. Exista posibilitatea sa iti faci prieteni noi si sa te mai destinzi putin.

Horoscop Gemeni 05.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului