Horoscop Horoscop Gemeni 06.09.2016

Vei primi o scrisoare sau un telefon de la un fost partener de viata sau un prieten apropiat ceea ce te va face foarte fericit. Nu fi surprins daca acea persoana te cauta doar pentru ai oferi un umar pe care sa planga. Seara vei petrece alaturi de persoana iubita unele clipe de neuitat.

Horoscop saptamanal Gemeni 11 – 17 noiembrie 2019

Săptamana aduce solutii energice si rapide care iti vor ocupa mintea si te vor face sa te simti increzator. Esti responsabil pentru propriul tau succes așa ca susține-l la fiecare pas.
Vei simti impactul lui Marte mai mult decat orice alt semn zodiacal. Apar oportunitati pentru socializare si recompense pentru eforturile pe care le ai depus.
Bucura-te de succesul tau si de lucrurile minunate care vin ca o consecinta a muncii depline si a dragostei cu care te-ai implicat in tot ceea ce ti ai propus sa realizezi.
Vei reusi sa ramai concentrat asupra obiectivelor personale, calm si sigur in pielea ta.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

Poate ca atitudinea ta spirituala, sociala, nu poate fi apreciata, avand in vedere dispozitia emotionala si sobra a zilei. Iti ajustezi tinuta pentru a reflecta modelele meteo actuale. Daca te imbraci in matase, nu vei fi prea fericit cand ploua si nu ai umbrela. ia in considerare astfel de lucruri atunci cand intri intr-o camera plina de oameni astazi. Care iti este dispozitia?

Horoscop Gemeni 06.09.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului