Horoscop Horoscop Gemeni 08.07.2016

Daca trebuie sa pleci intr-o calatorie te sfatuim sa fii precaut si sa nu te grabesti. Exista riscul de a fi implicat intr-un accident de masina. Astazi nu este o zi favorabila pentru intalniri de afaceri, ar fi bine sa le amani deoarece nu esti prea convingator si s-ar putea incheia cu oferte nu prea bune. Va fi un timp bun sa-l petreci cu prietenii tai. Ai grija sa nu ii neglijezi pe cei dragi.

Horoscop saptamanal Gemeni 18 – 24 noiembrie 2019

Imaginatia ta este cea care isi va pune amprenta pe aceasta saptamana. Esti extrem de creativ si hotarat sa faci schimbari radicale in casa si in curte. Reusesti sa realizezi multe cu putina investitie financiara si asta datorita imaginatiei tale.
Vei revedea o persoana draga tie dar cu toate astea nu esti dispus sa pierzi prea mult timp in compania ei si te intorci imediat la scopul saptamanii tale si anume acela de a aduce schimbari in viata ta. Esti energic si reusesti sa faci tot ce-ti propui.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii atras de cineva din cauza lucrurilor pe care le impartasiti in comun. Amandoi apreciati arta, muzica si cinele romantice, dar este posibil ca aceasta persoana sa nu fie un bun permanent pentru tine. El sau ea nu doreste sa faca primul pas sau este indecis cu privire la probleme importante. Daca nu esti implicat acum, cauta pe cineva.

Horoscop Gemeni 08.07.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului