Horoscop Horoscop Gemeni 08.08.2017

In decursul acestei zile vei reusi sa faci o investitie pentru o afacere proprie. Ar fi indicat sa apelezi la ajutorul unei persoane cu experienta daca vrei sa decurga totul bine. Incearca sa nu te epuizezi prea tare si sa te relaxezi alaturi de persoanele dragi.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Un prieten apropiat iti va cere ajutorul intr-o problema financiara. Nu este nimic important, dar ar putea implica o alegere pe care ar trebui sa o faca prietenul tau. Nu incerca sa iei decizii pentru el , dar evidentiaza suficiente fapte pentru a le permite sa realizeze exact ce este mai bun pentru el. In acest fel, prietenul tau va fi sigur ca ai crezut in idea lui. Intelepciunea ta va fi sigur apreciata.

Horoscop Gemeni 08.08.2017

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului