Horoscop Horoscop Gemeni 08.10.2016

Ar fi bine sa lasi deoparte problemele legate de servici si sa incerci sa petreci mai mult timp cu cei din familie. Risti sa fii criticat de partenerul de viata din cauza comportamentului tau din ultima perioada. Incearca sa iti temperezi nervozitatea pentru a evita un scandal cu cei din jur.

Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 septembrie 2019

Daca pana acum neincrederea era o problema pentru tine in aceasta saptamana vei reusi sa depasesti gandurile negative. Conexiunile planetelor indica sarcini importante din punct de vedere social sau poate fi vorba despre un efort special, pe care il depui pentru a stapani o situatie. Chiar daca din exterior vei da senzatia ca viata ta este perfecta, de fapt viata ta din aceasta saptamana nu va fi deloc relaxata mai ales din cauza ideilor care iti trec prin minte.
Daca viata ta amoroasa a fost neglijata, in weekend este un moment de cotitura si incepi sa acorzi din nou atentie nevoilor personale.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2019

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa fie necesar sa renunti la o invitatie la un eveniment social, iar gazda ar putea parea jignita. Prietenul tau este probabil suprasolicitat si stresat si este posibil sa reactioneze prea abrupt in orice situatie. Relaxeaza-te un pic. Explica-i lucrurile prietenului tau si apoi propune-i sa i te alaturi in alt moment. Asta e tot ce poti face acum.

Horoscop Gemeni 08.10.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului