Horoscop Horoscop Gemeni 09.02.2017

Cu toate ca este o zi plina de emotie, nu te vei plictisi nici un minut iar rutina de zi cu zi va fi destul de interesanta. S-ar putea sa te simti inspirat sa incerci o noua experienta de creatie pentru a stimula ziua de azi. O excursie la un muzeu, magazin de arta sau chiar o cafenea ar fi o modalidate foarte buna de a iti motiva absenta de la anumite activitati.





Horoscop saptamanal Gemeni 15 – 21 iulie 2019

Ai mare grijă la dorința ta de a cumpăra anumite lucruri/bunuri. Acum o dorință exagarată te impinge să o faci, dar vei realiza detul de repede că nu e cee ace doreai. Poate un sfat de la un bun prieten te poate ajuta îm acest mic impas.
Poate te vei bucura mai mult dacă vei reuși să faci unele economii și să constați că nu cumpărăturile sunt esențiale ci, mai ales să cumperi cu chibzuință. Oricum pe final de săptămână vor apărea acele semen pe care le aștepți de mult, veniturile încep să crească și starea ta de bine se ameliorează vizibil.
De săptămână viitoare toate vor fi așa cum ți-ai plănuit, fară griji și preocupări suplimentare.

Horoscop Gemeni luna iulie 2019

În această luna, energia ta va fi maxima. Vei câștiga multă putere pentru a avansa în viață. Dragostea și relațiile cu cei din jur vor fi mai bune .In acearsta perioada vei primi propuneri care par sa aiba un viitor stralucit. Este posibil sa iti schimbi locul de munca si sa apara noi începuturi; Sugestiile fructuoase se apropie de tine. De asemenea, sunt sanse de a merge intr-o excursie de lunga durata cu partenerul tău! Se subliniază o situație creatoare, sexuală, romantică sau ceva drag inimii tale. Ai mai multă libertate și opțiuni decât crezi. Ai incredere în viziunea cea mai iubitoare și optimistă – ceva care se simte în inimă și suflet. Aceasta va însemna tăierea legăturilor cu ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop de ieri

Problemele spirituale ar putea fi astazi in mintea ta. S-ar putea sa doresti sa avansezi in studii metafizice si meditatie, dar munca sau responsabilitatile familiale ar putea interfera cu a face aceste dorinte o realitate. Nu lasa asta sa te incurce. In schimb, stai concentrat pe treburile lumesti si finalizeaza-le. Apoi poti trece la problemele cu adevarat fascinante.

Horoscop Gemeni 09.02.2017

gemeni

Istoric Gemeni



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului