Horoscop Horoscop Gemeni 09.02.2024

A lua calea usoara nu te va ispiti deloc astazi. Nu ca ai alege in mod obisnuit aceasta abordare, totusi, este sigur sa spunem ca fiecare este ispitit din cand in cand. Nu este cazul tau astazi, deoarece aspectele planetare iti ofera forta de a lua toate masurile necesare, oricat de lungi ar fi acestea. Stai pe pozitii daca un partener incearca sa te convinga in sens contrar.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

O persoana importanta din viata ta are nevoie de sprijinul tau, nu de o lectie in acest moment. Fa-o sa inteleaga ca esti disponibil sa asculti si sa ajuti in orice fel, dar nu o sufoca cu bunatate. El sau ea va veni la tine cand va fi pregatit. Intre timp, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul tau cere exercitii, de ce sa nu-ti maresti distanta de jogging sau sa adaugi mai mult timp la antrenamentul tau in sala de sport? Absenta chiar face inima sa devina mai tandra, pana la urma.

Horoscop Gemeni 09.02.2024

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului