Horoscop Horoscop Gemeni 09.12.2019

Sunt multe de discutat referitor la ziua de azi. Partea grea este gasirea unui motiv pentru a nu mai vorbi. O data ce cineva aduce vorba de filozofie sau religie, se pare ca portile se deschid. Vei fi ocupat timp de cateva ore cu o simpla discutie. Mintea ta va sari in jurul tau si vei fi fericit sa iei in considerare multe perspective, desi vei avea ultimul cuvant despre ceea ce crezi.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 01 iunie – 07 iunie 2020

Înțelegi în sfârșit că cel mai important lucru pe care îl poți face este să te adaptezi n noul loc în care ai ajuns. Nu sunt motive pre mari de bucurie, dara sta nu înseamă că trebuie să îți petreci întrega zi deprimat și fără chef de muncă. Vei încerca după mijlocul săptămânii să arăți ceva mai multă deschidere spre cei din jur sperând că așa vei reuși să te integrezi mai ușor la noua situație profesională.
Pașii mici, dar siguri pe care îi faci în relație te fac să te simți ceva mai plin de entuziasm, iar după mijlocul săptămânii, ai în vedere chiar organizarea unei escapade romantice într-un loc drag ție: cu siguranță că după weekend-ul petrecut în doi, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe plan amoros.

Horoscop Gemeni luna iulie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Simti ca persoanele mai in varsta din familie te trateaza diferit fata de restul rudelor, astfel ca atunci cand ai avut un succes nimeni nu a parut impresionat, insa in momentul in care alta ruda are o reusita i se pregateste o surpriza. Exista posibilitatea sa fii destul de morocanos si refuzi sa participi in vreun fel la eveniment, desi in mod normal te-ai fi bucurat alaturi de cei din jur.

Horoscop Gemeni 09.12.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului