Horoscop Horoscop Gemeni 10.06.2019

Astazi te vei simti ca si cum trebuie sa faci totul in aproape instant. Ceea ce ai cu adevarat nevoie este o pereche suplimentara de maini si cateva ore suplimentare in timpul zilei! Se pare ca din cauza nervilor tai, poti plati pretul pentru aceasta viata intr-un ritm rapid. Nu poti continua asa. Mai degraba decat renuntarea la obiectivele tale, de ce nu iti acorzi mai mult timp pentru a le atinge?

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 05 – 11 august 2019

Problemele financiare va dau ceva batai de cap. Trebuie neaparat sa luati niste masuri si sa incercati sa respectati plenurile de chleltuieli pentru a nu va afecta foarte tare financiar. Totusi spre sfasitul saptamanii Marte va va oferi puterea si curajul de a va urmari sperantele si visele.
Uranus va planta seminte de indoiala in mintea ta in privinta relatiei de dragoste. Prezentul nu va va ajuta sa priviti spre viitor si sa luati anumite decizii . Daca sunteti deja intr o relatie, eveti tendinta sa deveniti din ce in ce mai independenti.

Horoscop Gemeni luna august 2019

O nouă eră în comunicare, asta ar fi caracteristica lunii augus pentru tine, lună în care vei avea curajul să te exprimi direct, să îți exprimi liber trăirile și să culegi foloase pentru curajul tău.
Prin acestă atitudine vei avea foarte multe de câștigat, vei descoperi calea de a merge înainte și de a te bucura de progresul la care te gândeai mai demult, și te va juta să iei decizii inteligente pentu viitorul tău.
Din cea de-a treia săptămână a lunii vei descoperi o preocupare tot mai amplă pentru ceea ce înseamnă famila. Te vei preocupa mult de relațiile cu cei dragi, de felul cum poți să fii de folos, cum poți ajuta în situații punctuale și de tot ce ține de casă.
Spre final de lună vei simți din ce în ce mai apăsat că trebuie să curăți tot cee ace nu te ajută, toate faptele care te îngreunează și aduc o încetinire perspectivelor tale trebuiesc înlăturate cu precizie chirurgicală. Așa vei reuși să crești și să te dezvolți în complete armonie cu idealurile tale.
Ultimile zile a le lunii vin cu oportunitatea uni nou început, u început ce vas ta la baza toturor proiectlor tale viitoare și va însemna un moment important de cotitură pentru viața ta.

Horoscop de ieri

In aceasta zi ar fi indicat sa fii meticulos si metodic atat in castiguri cat si in cheltuieli. Incearca sa nu cheltuiesti totul in aceasta zi, deoarece risti sa iti petreci restul zilelor cu buzunarele goale. Incearca sa ai mai multa incredere in tine. Se pare ca unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poate face o persoana care ii distruge munca si etica este ca nu are incredere in sine si pune totul la indoiala.

Horoscop Gemeni 10.06.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului