Horoscop Horoscop Gemeni 12.04.2019

Ingrijirea anumitor treburi in jurul casei ar putea sa iti aduca la cunostinta unele probleme care trebuie tratate cat mai repede. Poate ca exista cateva reparatii minore pe care le poti face sau poate ai nevoie de un nou echipament sau un nou mobilier. Ar trebui sa fii optimist cu privire la viitor si sa fii suficient de increzator pentru a te intoarce la rutina ta zilnica, fara a simti ca faci ceva rau.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 15 – 21 iulie 2019

Ai mare grijă la dorința ta de a cumpăra anumite lucruri/bunuri. Acum o dorință exagarată te impinge să o faci, dar vei realiza detul de repede că nu e cee ace doreai. Poate un sfat de la un bun prieten te poate ajuta îm acest mic impas.
Poate te vei bucura mai mult dacă vei reuși să faci unele economii și să constați că nu cumpărăturile sunt esențiale ci, mai ales să cumperi cu chibzuință. Oricum pe final de săptămână vor apărea acele semen pe care le aștepți de mult, veniturile încep să crească și starea ta de bine se ameliorează vizibil.
De săptămână viitoare toate vor fi așa cum ți-ai plănuit, fară griji și preocupări suplimentare.

Horoscop Gemeni luna iulie 2019

În această luna, energia ta va fi maxima. Vei câștiga multă putere pentru a avansa în viață. Dragostea și relațiile cu cei din jur vor fi mai bune .In acearsta perioada vei primi propuneri care par sa aiba un viitor stralucit. Este posibil sa iti schimbi locul de munca si sa apara noi începuturi; Sugestiile fructuoase se apropie de tine. De asemenea, sunt sanse de a merge intr-o excursie de lunga durata cu partenerul tău! Se subliniază o situație creatoare, sexuală, romantică sau ceva drag inimii tale. Ai mai multă libertate și opțiuni decât crezi. Ai incredere în viziunea cea mai iubitoare și optimistă – ceva care se simte în inimă și suflet. Aceasta va însemna tăierea legăturilor cu ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi a contrastelor. Mananca-ti cornul dimineata si fa jogging dupa-amiaza. Dormi cateva ore si trezeste-te devreme. Vei constata ca petreci mai mult timp acasa si ca efectuezi mai multe apeluri decat ai face in mod normal. Curata-ti biroul si organizeaza-ti un raft de biblioteca. Ai grija de animalele tale de companie.

Horoscop Gemeni 12.04.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului