Horoscop Horoscop Gemeni 12.12.2022

Inima si emotiile tale sunt pe aceeasi pagina, dar s-ar putea sa nu fie pe pagina pe care vrei sa fie. S-ar putea sa iti amintesti despre un eveniment din trecut. Ceea ce a fost candva un set fericit de intalniri, acum te lasa sa simti ca ai spini in coasta. Concentreaza-te pe prezent si lasa trecutul sa devina istorie.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Azi s-ar putea sa te simti ca si cum te-ai plimba intr-o ameteala, dar este o ametire buna. Imaginatia si abilitatile tale artistice sunt ascutite. Intuitia ta este indeosebi, iar gandurile si sentimentele altora iti sunt mai evidente decat iti dai seama. S-ar putea sa te simti neobisnuit de nelinistit la un moment dat si sa te gandesti sa te inscrii intr-un antrenament, sau cel putin sa mergi la o plimbare. Fa-o. Obtine acele endorfinele care iti vin in cale.

Horoscop Gemeni 12.12.2022

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului