Horoscop Horoscop Gemeni 14.05.2018

Astazi creierul tau este supraincarcat. Daca te-ai gandit sa scrii niste scrisori pentru a intrerupe analizarea unei probleme deosebit de dificile, aceasta ar fi ziua perfecta pentru a incepe. Vei avea toata inspiratia de care ai putea nevoie. Nu iti fa griji cu privire la socul oamenilor din jurul tau. Ei vor aprecia ideile valoroase.

  • Dragoste
    3.0 rating
  • Bani
    5.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Gemeni 11 februarie – 17 februarie 2019

Ai în față o săptămână în care trebuie să te menajezi mai mult. Starea ta de sănătate , sistemul imunitar riscă să fie puțin dezechilibrate de excesul de consum nervos din ultima perioadă. Un rol important îl au mai ales  vorbele grele sau chiar puțin agresive pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire. Nu este o eliberare atunci când mai scapi câte una, ci e chiar mai mult o deschidere spre vulnerabilități la care nu ai cum să le faci față.

Înainte de toate, trebuia să te asiguri că ai posibilitatea să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu intra pe căi necunoscute pentru că nu e momentul.

Dacă ai ceva problem financiare, să știi ca soluția este în tine. Nu căuta responsabili pentru ceea ce ți se întâmplă, nu te mai expune prea mult la replici și discuții furtunoase, și toate problemele își vor găsi soluția.

Horoscop Gemeni luna februarie

Este luna care aduce cele mai multe indicii și noutăți în viața ta sentimentală. Chiar dacă te simti stăpân absolut pe tot ceea ce înseamnă iubire și sentimente afective, să știi că încă mai ai de învățat. Este foarte important să reușești să aduci o imbunătățire comunicării cu partenerul, să îl faci să simta cât de mult îl respecți și să incepeți să vă proiectați impreună în viitorul plin de obiective comune. Dacă vei comunica mai mult și mai bine vei simți că se schimbă multe în plan sentimental. Deci discuțiile mărunte sunt inerente, nu va lasați pradă orgoliului personal, nu aduce nici un câștig.

Este si luna în care apar provocări la servici. Stiu, nu e simplu, dar dacă vei reuși să treci peste fricile personale și vei fi devotat angajamentului pe care îl ai la servici, vor apărea și rezultate frumoase, demne de o adevărată carieră. E timpul să ieși puțin în față, să demonstrezi că ești pregătit și doritor de a răspunde provocărilor. Ai un mod aparte de a comunica și de a te face remarcat, de asemenea, inspirația este una din armele tale secrete și acum e momentul să le folosești pe toate ca să atingi succesul. Vei vedea că nu ești departe de visul tău.

Horoscop de ieri

Este greu sa iti pastrezi echilibrul dar rezolvarea problemei nu este atat de greu de crezut, pentru ca unele detalii pot aparea ca un cadou. Chiar daca ar putea fi socant la inceput, exista un mesaj important in aceasta surpriza. Partea complicata este imaginarea a ceea ce este.

Horoscop Gemeni 14.05.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange