Horoscop Horoscop Gemeni 16.01.2017

Daca te-ai gandit la o cariera bazata pe difuzarea informatiilor, la scris sau la predare, aceasta este ziua potrivita sa analizezi ofertele. Vei cauta toate detalile posibile care ar putea pune in lumina argumentele pro si contra de a face o astfel de schimbare. Dupa ce vei analiza propunerile vei reusi sa iei decizia corecta.

Horoscop saptamanal Gemeni 15 – 21 iulie 2019

Ai mare grijă la dorința ta de a cumpăra anumite lucruri/bunuri. Acum o dorință exagarată te impinge să o faci, dar vei realiza detul de repede că nu e cee ace doreai. Poate un sfat de la un bun prieten te poate ajuta îm acest mic impas.
Poate te vei bucura mai mult dacă vei reuși să faci unele economii și să constați că nu cumpărăturile sunt esențiale ci, mai ales să cumperi cu chibzuință. Oricum pe final de săptămână vor apărea acele semen pe care le aștepți de mult, veniturile încep să crească și starea ta de bine se ameliorează vizibil.
De săptămână viitoare toate vor fi așa cum ți-ai plănuit, fară griji și preocupări suplimentare.

Horoscop Gemeni luna iulie 2019

În această luna, energia ta va fi maxima. Vei câștiga multă putere pentru a avansa în viață. Dragostea și relațiile cu cei din jur vor fi mai bune .In acearsta perioada vei primi propuneri care par sa aiba un viitor stralucit. Este posibil sa iti schimbi locul de munca si sa apara noi începuturi; Sugestiile fructuoase se apropie de tine. De asemenea, sunt sanse de a merge intr-o excursie de lunga durata cu partenerul tău! Se subliniază o situație creatoare, sexuală, romantică sau ceva drag inimii tale. Ai mai multă libertate și opțiuni decât crezi. Ai incredere în viziunea cea mai iubitoare și optimistă – ceva care se simte în inimă și suflet. Aceasta va însemna tăierea legăturilor cu ceea ce nu mai funcționează.

Horoscop de ieri

Incearca sa iti termini toate treburile devreme, astfel incat sa ai timp sa te joci diseara. Planifica-ti o evadare romantica cu persoana iubita. Lasa-ti imaginatia sa te duca intr-un nou domeniu al placerii. Aceasta este o zi minunata pentru a iti explora natura artistica si pentru a incepe sa manifestezi cateva dintre ideile care au fost zdruncinate in capul tau pentru o vreme.

Horoscop Gemeni 16.01.2017

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului