Horoscop Horoscop Gemeni 16.07.2022

Lucrurile s-ar putea sa nu fie la fel de evidente cum par astazi pentru prima data. Nu incepe un proiect pana nu intelegi intreaga gama de actiuni. Altfel, s-ar putea sa te simti prins in mijlocul unei drame emotionale care iti lasa putin loc de evadare. Nu te mira daca motivatia ta se risipeste si vei ramane fara stimulent sa iti duci la bun sfarsit munca.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating




Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Energia astrala indica anumite informatii financiare pozitive. In sfarsit, se poti avea parte de o decontare, subventie sau bonus de un fel pe care l-ai anticipat de mult timp. Poate doresti sa sarbatoresti. O sansa de a participa la o adunare mare ar putea veni in calea ta. Incearca sa te distrezi. In aceasta seara, nu te mira daca ai anumite vise grozave, altele triste. Mentine hartia si stiloul la indemana, astfel incat sa le poti nota.

Horoscop Gemeni 16.07.2022

gemeni

Istoric Gemeni



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului