Horoscop Horoscop Gemeni 16.08.2020

Fa tot posibilul sa faci lucrurile pe rand si fa-ti timp sa faci si cateva planuri pentru o mica distractie in aceasta seara. Iesi cu prietenii, daca este posibil, sau vizioneaza un film. Incearca sa te simti mai bine ramanand ocupat si concentrat, urmat de recreere apoi te vei simti mult mai bine. Dupa relaxare vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Problemele legate de bani ti-ar putea provoca cateva batai de cap. Ai putea fi impartit intre dorinta de a pune bani deoparte pentru viitor si impulsul de a cumpara ceva ce ti-ai dorit de mult timp. Poate exista o modalitate de a o avea in ambele sensuri. Economiseste putin mai mult si incearca sa gasesti un pret redus pentru articolul tau. Ia totul in considerare si rezolva, inainte de a innebuni.

Horoscop Gemeni 16.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului