Horoscop Horoscop Gemeni 17.03.2016

Fă o listă cu ce ai plănuit pentru azi. Emoții puternice te vor ademeni cel mai probabil de la drumul tău zilnic, numai dacă nu ai un plan concret pentru a nu cădea în capcană. Pune-te pe treabă și deleagă sarcini oamenilor din jurul tău. Vei fi uimit de timpul pe care îl ai atunci când vei lucra cu oamenii tăi. Ei sunt cei mai buni aliați ai tăi.

Horoscop săptămânal Gemeni 25 martie – 31 martie 2019

              Ai acum șansa să depășești unele obstacole din trecut. Poate sunt probleme mai vechi care te-au preocupat prea mult timp și te-au secat de energie. Nu ai motive să le mai consideri Pandore, ci pur și simplu abordează-le frontal și vei avea surpriza ca toate să se rezolve așa cum nu ai sperat vreodată. Acest succes te va propulsa puternic în față și vi simți că iei distanță fată de starea ta de acum și progrsezi nesperat.

Pe sentimente te poți baza cel mai mult, în perioada asta, pentru că ai o deschidere deosebită spre a înțelege și asculta pe cel de lângă tine. O relație de prietenie, pe care te bazezi de ceva timp, se va transforma în mult mai mult decât ai crezut. Ai investit puțin, dar vei culege mult. Așa esti tu când vine vorba de sentimente. Dacă te vei confrunta cu probleme sentimentale, doar pune puțină răbdare, ca ingredient de bază, și vei obține exact ce îți doreai.

Horoscop Gemeni luna martie

Luna martie e plină oportunități de noi activități, spre unele privești chiar cu mare inters și ai vrea să le încerci. Ar fi bine insă, să nu iei deciziile imediat, mai acordă puțin timp, mai gândeste-te putin și încercă să dai dovadă de autocuntrol, pentru că nu tot ce îți iese în cale îți este și folositor. Poți însă să faci o încercare, care de obicei dă rezultate, suprapune planurile tale de viitor cu ocaziile care se ivesc, așa vei avea posibilitatea să fii mai obiectiv în argumente și decizii. Acestă suprapunere ăți va aduce o mai clară perspectivă asupra valorii tale și a celor realizate de tine, chiar te va ajuta să îți întâlnești o nouă vocație, sau o vocație la care nu ai apelat niciodată până acum

În familie nimic nu poate să fie mai frumos și mai plăcut ca zilele lunii viitoare. Va fi multă tandrețe și o armonie aproape perfecta, la care amândoi veți contribui cu ce aveți mai bun. Dacă încă nu ai intemeiat un cuplu, este foarte posibil ca , urmare a unei călătorii în străinătate, să ai ocazia să cunoști persoana pe care o simți pereche. Deși pot apărea multe diferende precum, cultura, tradițiile sau religia din care face parte, tu vei ști exact care este vibrația ta și, până la urmă toate se vor așterne în calea voastră ca un covor moale și cald.

Mare atenție insă, la gânduri, ele sunt motorul motivație noastre și au multă pondere în felul nostru de a aborda realitatea. O periodă de agitație și nervozitate, întărită de gânduri sumbre, nu tocmai optimiste, se poate să se instaleze ușor ușor în subconștient, dar fiindcă ai putere de discernământ perfecta, vei elimina toxicul și vei pune optimismul în loc. Tu nu dai inapoi prea ușor, dar pentru asta, trebuie să ai tonusul mintal foarte sus. Ai grijă de starea de sănătate fizică care nu e scutită de surprize, luna asta, așa că lasă stresul și gândurile mai puțin pozitive deoparte și vei fi protejat.

Gata cu privirile în portofelul celui de-alături, e timpul să te organizezi puțin și să începi să acumulezi din noi surse ceea ce ăți este necesar. Nu e greu pentru tine să faci asta, mai ales cănd ai la indemână atâtea calități.

Horoscop de ieri

Esti in pericol de a suferi de stres? Te gandesti literalmente la anumite probleme si nu exista nici un scop fix in ceea ce ai in gand. Asa ca, astazi inceteaza sa te gandesti si sa incepi sa faci ceea ce ti-ai propus! Daca continui sa te gandesti la ceva nu se va intampla nimic, dar daca vei continua sa lucrezi la ceva, mai devreme sau mai tarziu, fluxul va incepe sa se transforme si vei incepe sa vezi progrese reale.

Horoscop Gemeni 17.03.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului