Horoscop Horoscop Gemeni 17.04.2018

Astazi este o zi bazata pe socializare, cu un accent puternic pe schimbul de informatii. Daca participi la o petrecere in aceasta seara, fii receptiv cu oricine te intalnesti. Este probabil sa cunosti pe cineva nou ce va avea un impact semnificativ asupra vietii tale. Poate ca el sau ea te sfatuieste despre o oportunitate profesionala. Este posibil ca aceasta persoana sa se transforme intr-un interes romantic. Nu stii niciodata!

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 13 – 19 ianuarie 2020

În urma unor zile de muncă asiduă, în sfârșit vor veni și toate recompensele pe care le meriți. Realizările pe care le ai acum te mobilizează și te aproprie mai mult de de ceea ce îți dorești să realizezi. Totuși, vei constata că ai din ce în ce mai puțin timp pentru familie, fapt care nu te mulțumește, ba chiar te pune pe gânduri. Joi ai motive serioase să îți faci griji cu privire la obiceiurile unui membru din familie.
Sănătatea îți trimite ceva semnale spre sfârșitul săptămânii și ai face bine să nu le ignori. Ești predispus la o scădere a imunității pe fondul suprasolicitării de la muncă. Poate fi vorba și despre dureri insistente de cap și chiar migrene.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Unele imagini care provin din vise ti-ar putea inspira ideile pentru a-ti redecora casa. S-ar putea sa petreci ceva timp rasfoind carti pentru a gasi modalitati de a iti pune ideile in aplicare. Apoi vei imbratisa sarcina cu o mare pasiune! Vorbind despre pasiune, sexul si romantismul sunt, de asemenea, foarte active in mintea ta in acest moment. Cheama-ti partenerul care poate sa te ajute cu munca ta.

Horoscop Gemeni 17.04.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului