Horoscop Horoscop Gemeni 17.04.2020

Crezi ca poti fi de ajutor unei persoane care nu este sigura de ceea ce simte, dar in loc sa ajuti pare ca mai mult incurci. Ar fi bine sa intelegi ca atunci cand incerci sa te bagi in sufletul cuiva, sa nu te astepti sa fii prea placut sau apreciat, ci din contra privit cu ceva antipatie, asa ca lasa-i pe cei din jur sa se lupte cu propriile temeri.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Asteapta-te ca relatia ta romantica sa fie mai buna ca niciodata astazi. Comunicati bine intre voi si tineti cont de sentimentele celuilalt. Cat de minunat este sa poti mentine o legatura inspirata si plina de satisfactii cu cineva care te iubeste. Sunt multe de recunoscut. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a va duce relatia la nivelul urmator. Partenerului tau nu se va deranja sa discute acest lucru.

Horoscop Gemeni 17.04.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului