Horoscop Horoscop Gemeni 17.08.2019

Incearca sa nu iti bagi nasul in afacerile altor oameni astazi. Ofera-le celorlalti spatiul lor si lasa-i sa lucreze singuri. Nu incerca sa castigi atentia tuturor. Fa ceea ce trebuie sa faci si recompensele tale vor veni la timp. Actiunile tale ar putea fi neasteptate. Fii in cautarea a ceva salbatic si bizar care sa iti ocupe timpul.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei reusi sa ai o viziune clara asupra proiectelor si planurilor de viitor. Vei intalni oameni noi care par sa impartaseasca aceeasi viziune cu a ta si vei incerca sa consolidezi relatia de dragoste cu toate ca nu este inca momentul potrivit pentru a lua anumite decizii importante. In aceasta saptamana vei petrece timp de caliate cu prieteni vechi si vei lucra foarte mult in echipa. Anumite probleme de sanatate minore vor reusi sa-ti distraga putin atentia de la lucrurile frumoase dar spre sfarsitul saptamanii te vei simti din nou in forma.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2019

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Un prieten ar putea avea niste idei scandaloase si nefunctionale pentru a castiga bani. Indiferent ce implica, probabil ca vei incepe prin a asculta doar pentru a fi politicos si apoi vei termina sa te intrebi daca prietenul tau mai este pe aceasta planeta. Nu este o zi buna pentru a te implica in ceva riscant. Daca esti intrebat, arata-ti scuzele. „Riscant” este un cuvant prea bland pentru aceasta propunere!

Horoscop Gemeni 17.08.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului