Horoscop Horoscop Gemeni 17.09.2020

Dragostea infloreste in relatii stranse pe masura ce comunicarea circula liber. Esti intuitiv din fire, dar astazi te simti in mod special in acord cu gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele altora. Nu te mira daca te apropii de cei din jur. Copiii, in special, ar trebui sa ofere caldura si dragoste. Daca esti inclinat artistic, poti sa incepi un nou proiect astazi.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi este buna pentru distractie. Bucura-te de compania familiei si a prietenilor si nu te lasa distras de gandurile sumbre despre munca sau bani. Relaxeaza-te si lasa-i pe altii sa se ingrijeasca de ei insisi. Iti place sa ingrijesti alti oameni si sa te asiguri ca au un timp minunat, dar trebuie sa ai grija si de nevoile tale, asa ca nu te forta prea tare. Cineva iti poate da un cadou, un semn de iubire si apreciere.

Horoscop Gemeni 17.09.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului