Horoscop Horoscop Gemeni 19.03.2020

O multime de documente care implica noi planuri pentru interesele tale de afaceri ar putea avea nevoie de atentie imediata. Pentru a te descurca corect, probabil ca va necesita multa ingeniozitate din partea ta, dar vei reusi. Mintea ta este deosebit de rapida, ascutita si concentrata astazi, asa ca vei putea realiza multe lucruri in ceea ce incerci. Seara, vei avea ocazia de a participa la un concert, o prelegere sau un alt eveniment din comunitatea ta.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 martie 2020

Ai în față o săptămână în care trebuie să te menajezi mai mult. Starea ta de sănătate , sistemul imunitar riscă să fie puțin dezechilibrate de excesul de consum nervos din ultima perioadă. Un rol important îl au mai ales  vorbele grele sau chiar puțin agresive pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire. Nu este o eliberare atunci când mai scapi câte una, ci e chiar mai mult o deschidere spre vulnerabilități la care nu ai cum să le faci față.
Înainte de toate, trebuia să te asiguri că ai posibilitatea să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu intra pe căi necunoscute pentru că nu e momentul.
Dacă ai ceva probleme financiare, să știi ca soluția este în tine. Nu căuta responsabili pentru ceea ce ți se întâmplă, nu te mai expune prea mult la replici și discuții furtunoase, și toate problemele își vor găsi soluția.

Horoscop Gemeni luna martie 2020

Luna respectiva pentru gemeni va fi dificila, in aceasta luna gemenii trebuie sa isi puna cateva semne de intrebare in vederea eforturilor pe care la fac ,daca ele se merita si daca aduc rezultate. Ghinionul pe care il au in planul carierei, este rezultatul faptului ca trag atentie lucrurilor neinsemnate, iar cele importante nu le iau in vedere.
In ceea ce priveste dragostea, luna aceasta nativii reusesc sa iasa din anonimat respectiv devin atractivi,energici si dobandesc usor reciprocitate din partea partenerului .
In aceasta luna gemenii trebuie sa pastreze stabilitatea in relatie sa nu caute motive de conflict sau gelozie, si nici intr-un caz sa nu incerce o aventura noua,asta poate avea consecinte catastrofale.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea organiza o reuniune de grup in casa ta. Aceasta reuniune ar putea include, probabil, oameni in domenii atat de interesante precum astrologia, metafizica, ecologismul si artele. Un partener de dragoste ar putea fi prezent si el. Cateva discutii fascinante ar putea avea loc, oferindu-ti suficienta mancare pentru ca gandirea pe care o ai acum sa o ai mai multe zile. Pana cand toata lumea pleaca, te-ai putea simti legat mult mai puternic decat atunci cand a inceput petrecerea. Type a message

Horoscop Gemeni 19.03.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului