Horoscop Horoscop Gemeni 2.08.2016

Esti pe cale sa faci un pas important in viata ta. Prietenii si rudele te vor sustine in tot ceea ce faci.
Nu iti fa griji din cauza banilor! O doamna mai in varsta din familie te va ajuta sa depasesti orice dificultate financiara.

Horoscop saptamanal Gemeni 04 – 10 mai 2020

Promiți că nu mai intervii în viața cuiva din familie și totuși ești tentat să îi spui ce are de făcut și sub ce formă. Astfel de comportamente nu fac decât să irite și nicidecum să ajute în vreun fel climatul familial. Devii și peste măsură de sensibil la critici astfel că nu poţi suporta să ți se întoarcă vorbele. Este adevărat că ai fost o figură autoritară în familie, însă ar fi bine să lași liberul arbitru fiecăruia.
Sectorul extraordinar de bine aspectat este cel al banilor, căci vin niște bani de unde te aștepți mai puțin și uite așa reușești să îți achiți o serie de datorii mai vechi pe cre le-ai tot amânat.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Se pare ca in ultima perioada situatia ta financiara nu este una prea buna. Nu te ingrijora. Situatia se va schimba foarte curand. Exista posibilitatea ca in urma unei intalniri de afaceri sa primesti un bonus substantial pentru un comision pe care l-ai facut in aceasta dimineata. Ai grija de ceea ce consumi in aceasta zi, deoarece exista riscul sa intampini unele probleme de sanatate.

Horoscop Gemeni 2.08.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului