Horoscop Horoscop Gemeni 21.05.2020

In aceasta zi te porti ca si cum le stii pe toate. Intuitia iti va spune exact ce se va intampla, asa ca asculta cu mare atentie ce are de spus. Exista posibilitatea ca un prieten vechi sa iti reproseze ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. Rezolva situatia iesind in oras cu el si explica-i motivele pentru care va intalniti mai rar.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Odata cu atmosfera planetara de astazi, natura ta senzuala este in plina inflorire. Daca exista un partener romantic in apropiere, persoana respectiva ar trebui sa fie atenta! S-ar putea sa existe o multime de alti oameni in jur, asa ca probabil sansa de a fi singur nu se va prezenta pana in aceasta seara. Daca nu te intelegi cu partenerul, cel putin te vei distra bine. Stai linistit si ai rabdare!

Horoscop Gemeni 21.05.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului