Horoscop Horoscop Gemeni 21.08.2019

Aceasta poate fi o zi intensa, mai ales daca iti urmezi instinctele si spui ce trebuie spus celor dragi. Pot exista unele probleme nerezolvate acasa. Tu si fratii tai trebuie sa rezolvati o problema mai veche? Daca da, astazi este ziua. Te poti astepta la unele reactii emotionale. Acest lucru se va scurge la inceput, dar in cele din urma va fi ceva terapeutic.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 11 – 17 noiembrie 2019

Săptamana aduce solutii energice si rapide care iti vor ocupa mintea si te vor face sa te simti increzator. Esti responsabil pentru propriul tau succes așa ca susține-l la fiecare pas.
Vei simti impactul lui Marte mai mult decat orice alt semn zodiacal. Apar oportunitati pentru socializare si recompense pentru eforturile pe care le ai depus.
Bucura-te de succesul tau si de lucrurile minunate care vin ca o consecinta a muncii depline si a dragostei cu care te-ai implicat in tot ceea ce ti ai propus sa realizezi.
Vei reusi sa ramai concentrat asupra obiectivelor personale, calm si sigur in pielea ta.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

Astazi este posibil sa incerci sa iti extinzi cunostintele despre arte. Ai putea decide sa explorezi galeriile, sa participi la un concert, sa te joci sau sa te uiti la ceva nou. Un prieten te-ar putea insoti. Cartile, antichitatile sau alte obiecte fine ar putea fi deosebit de atragatoare acum. Incerca sa eviti cumparaturile. Veti descoperi o multime de articole care iti plac si doresti sa le cumperi!

Horoscop Gemeni 21.08.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului