Horoscop Horoscop Gemeni 23.10.2019

Cand iti dai imaginatiei frau liber, ai un mod creativ de a te exprima. Astazi s-ar putea sa simti ca faci niste discursuri publice sau scrieri creative. Poti concepe un mod unic de a face o prezentare sau de a veni cu o propunere. Comunicarea intr-un mod mai intim iti va incalzi inima tie dar si publicului. Nu da inapoi.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 18 – 24 noiembrie 2019

Imaginatia ta este cea care isi va pune amprenta pe aceasta saptamana. Esti extrem de creativ si hotarat sa faci schimbari radicale in casa si in curte. Reusesti sa realizezi multe cu putina investitie financiara si asta datorita imaginatiei tale.
Vei revedea o persoana draga tie dar cu toate astea nu esti dispus sa pierzi prea mult timp in compania ei si te intorci imediat la scopul saptamanii tale si anume acela de a aduce schimbari in viata ta. Esti energic si reusesti sa faci tot ce-ti propui.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

Un prieten apropiat sau partenerul tau ar putea propune o calatorie improvizata si s-ar putea sa decizi sa mergi. Esti nelinistit pentru aventura. Poate ca ai avut in vedere mai multe optiuni, dar ideea prietenului tau pare cea mai atragatoare. Daca este vorba despre o calatorie intr-o tara straina, poate doresti sa studiezi limba. Vei fi surprins de cat de repede o inveti!

Horoscop Gemeni 23.10.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului