Horoscop Horoscop Gemeni 24.02.2024

Nu este o zi favorabila pentru chestiuni legate de o prietenie, o afiliere de grup sau un obiectiv pe termen lung. Fii la fel de deschis deoarece este posibil sa faci modificari legate de un prieten sau un partener. Nu poti fi vazut ca o autoritate intr-o problema sau poti fi solicitat sa vorbesti despre un subiect. Vei putea intalni pe cineva special prin intermediul prietenilor sau a unei retele de socializare.Te simti placut motivat si ai idei pentru afaceri noi.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Aceasta zi face parte dintr-o intensa faza a modificarii interioare, atat fizica dar si psihica. Nu ezita sa pui lacat frigiderului si sa incerci sa eviti magazinele tale preferate. Vei avea nevoie sa iti exerciti putin autocontrolul in ceea ce priveste cheltuielile de alimentatie astfel incat sa iti obtii inapoi forma fizica si mentala. Exista posibilitatea sa fi exagerat putin in ultima vreme si sa regreti acum.

Horoscop Gemeni 24.02.2024

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului