Horoscop Horoscop Gemeni 24.03.2016

Un obiect important pierdut, poate o lucrare oarecare, îți poate distrage atenția din treburile casnice. Asta se dovedește a fi destul de frustrant deoarece știi sigur că este pe undeva prin casă, dar nu îl poți găsi. Obiectul poate reapărea fix atunci când nu îl vei mai căuta, într-un loc în care nu ți-ai imaginat vreodată. Probabil nu l-ai văzut din cauză că era ascuns printre obiecte.

Horoscop saptamanal Gemeni 01 iunie – 07 iunie 2020

Înțelegi în sfârșit că cel mai important lucru pe care îl poți face este să te adaptezi n noul loc în care ai ajuns. Nu sunt motive pre mari de bucurie, dara sta nu înseamă că trebuie să îți petreci întrega zi deprimat și fără chef de muncă. Vei încerca după mijlocul săptămânii să arăți ceva mai multă deschidere spre cei din jur sperând că așa vei reuși să te integrezi mai ușor la noua situație profesională.
Pașii mici, dar siguri pe care îi faci în relație te fac să te simți ceva mai plin de entuziasm, iar după mijlocul săptămânii, ai în vedere chiar organizarea unei escapade romantice într-un loc drag ție: cu siguranță că după weekend-ul petrecut în doi, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe plan amoros.

Horoscop Gemeni luna iunie 2020

Ai în față o provocare destul de antrenantă. Tu ești cel care trebuie să învețe să discearnă unele înțelesuri mai profunde ale unei conjuncturi complicate. Dacă va fi un succes, va depinde doar de capacitatea ta de a pătrunde în detaliile problemei.
La inceputul acestei luni te găsim în jurul casei trebăluind sau deschizând un proiect de redecorare si înnoire a casei. Ești deja destul de prins cu munca de zi cu zi, dar ai și dorința de a pune lucrurile în bună ordine odată cu instalarea primăverii. Pe plan afectiv se pare că proiectezi un nou film, in care detalii din trecut apar în alte tonuri, de data asta mult mai optimiste. Cu puțină râvnă o să pui pansamnetul perfect vindecător peste rănile ce se intind în timp până în copilărie.
Te așteptă însă o noutate, cel mai probabil legată de partea profesională a vieți tale. Se pare că e chiar o schimbare însemnată în viața ta și care te poate aduce într-o sferă avansată a expertizei tale. Toți cei din jurul tău vor vedea realizările și împlinirile pe care le ai și vor realiza că nu ai pierdut timpul degeaba. Dacă cei din preajma ta o văd, cu atât mai mult ar trebui și tu să te bucuri.
Spre finalul lunii o să ai nevoie de un pic de odihnă, chiar o meriți.

Horoscop de ieri

Astazi esti probabil concentrat pe sex, romantism si pe relatiile in care ai un angajament. Energiile planetare din jurul iubirii sunt promitatoare. Daca esti intr-o relatie, tu si partenerul tau puteti face planuri de a va imbarca intr-o noua intreprindere, care probabil va reusi. Daca nu esti cu cineva, cine stie? Pana la sfarsitul zilei s-ar putea sa fii.

Horoscop Gemeni 24.03.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului