Horoscop Horoscop Gemeni 24.03.2018

Cineva sau ceva a disparut in aceasta zi. Barfele s-ar putea raspandi ca un foc salbatic pe masura ce toti isi imagineaza ce e mai rau. Ascultarea zvonurilor probabil nu atrage atentia asupra corectitudinii tale. Cu toate acestea, esti si tu putin suspicios. Camarazii tai vor experimenta, probabil, un amestec de usurare si dezamagire atunci cand aceasta persoana sau lucru se intoarce. Misterul va fi rezolvat in cea mai mare parte!

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 21 – 27 octombrie 2019

Anumite ganduri negative te vor supara putin in primele doua zile ale saptamanii. Este recomandat sa ignorati pe cei care va supara si sa va inconjurati de persoane pozitive.
Vestea buna este ca anumite investitii vor incepe sa-ti aduca profit si banii par sa vina mai usor spre tine. In ceea ce priveste relatia de dragoste este recomandat sa nu faci argumente inutile si sa incerci sa ai rabdare.

Horoscop Gemeni luna octombrie 2019

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop de ieri

Cand iti dai imaginatiei frau liber, ai un mod creativ de a te exprima. Astazi s-ar putea sa simti ca faci niste discursuri publice sau scrieri creative. Poti concepe un mod unic de a face o prezentare sau de a veni cu o propunere. Comunicarea intr-un mod mai intim iti va incalzi inima tie dar si publicului. Nu da inapoi.

Horoscop Gemeni 24.03.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului