Horoscop Horoscop Gemeni 24.03.2019

Transformarea interioara este de asa natura ca poate sa faca o mare diferenta in comunicarile tale chiar acum. Relatiile tale s-ar putea imbunatati deoarece esti mai deschis si mai cinstit, fara a fi prea modest. Se pare ca ai o intelegere mai buna a nevoilor si dorintelor celor apropiati de tine. Din pacate, acest proces ar putea implica si lasarea unor vechi prieteni in urma.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 septembrie 2019

Daca pana acum neincrederea era o problema pentru tine in aceasta saptamana vei reusi sa depasesti gandurile negative. Conexiunile planetelor indica sarcini importante din punct de vedere social sau poate fi vorba despre un efort special, pe care il depui pentru a stapani o situatie. Chiar daca din exterior vei da senzatia ca viata ta este perfecta, de fapt viata ta din aceasta saptamana nu va fi deloc relaxata mai ales din cauza ideilor care iti trec prin minte.
Daca viata ta amoroasa a fost neglijata, in weekend este un moment de cotitura si incepi sa acorzi din nou atentie nevoilor personale.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2019

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Activitatile grupului ar putea escalada aproape intr-o frenezie si noile obiective pe termen scurt ar putea necesita multa munca. S-ar putea sa fii prins de o serie de apeluri telefonice si email-uri. Acest lucru ar trebui sa se dovedeasca foarte pozitiv pentru obiectivele grupului pe termen lung, dar deocamdata ar putea innebuni pe toata lumea. Incearca sa ramai concentrat si faci doar ceea ce ai de facut.

Horoscop Gemeni 24.03.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului