Horoscop Horoscop Gemeni 25.08.2020

Cineva apropiat va dori sa ii tii companie la un evenimemt important. Aceasta iesire te va face sa devii putin cam agitat din cauza ca nu ai imbracamintea necesara. Nu mai sta pe ganduri prea mult. Ia un prieten cu tine si trage o raita prin magazine astfel incat sa iti gasesti costumatia potrivita. Cere si o a doua opinie inainte de a cheltui banii.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Vei fi testat astazi, asa ca pregateste-te pentru ceva neasteptat. O mare parte din viata ta se pune in discutie in acest moment si esti obligat sa te confrunti cu audienta. Este ceva care seamana cu adevarat cu fiinta ta interioara? Daca da, ar trebui sa poti face fata acestei provocari. Daca te lupti, poate ar trebui sa iei acest lucru ca pe un semn ca ai nevoie de o schimbare majora in viata.

Horoscop Gemeni 25.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului