Horoscop Horoscop Gemeni 25.12.2022

E timpul sa te relaxezi. Aspectele planetare aduc un nou ciclu de toleranta si intelegere a modului tau. Ai putea folosi putin din ambele. Fa pasi de bebelus pe masura ce le prezinti versiunea ta mai buna si mai blanda prietenilor si colegilor tai. Nu vor accepta o transformare rapida, dar nu ii vor deranja schimbarile treptate. Asculta mai mult si vorbeste mai putin. Acest lucru poate face o mare diferenta intr-o relatie.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti in mod deosebit preocupat de ceilalti astazi. Gandurile tale sunt cu cei mai putin norocosi. Poate ar trebui sa iei in considerare sa te alaturi unei biserici locale sau altor organizatii comunitare pentru a ajuta comunitatea ta imediata. Bunastarea ta spirituala este, de asemenea, importanta pentru tine astazi, si ar trebui sa faci ceva pentru a onora aceasta parte a ta. S-ar putea sa iti fie dificil sa te mentii ancorat.

Horoscop Gemeni 25.12.2022

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului