Horoscop Horoscop Gemeni 27.12.2019

Comunicarea este esentiala astazi. Spune-ti imediat intentiile pentru a evita confuziile inutile. Cu cat poti sa te stabilesti mai mult acum, cu atat vei fi mai bine pe drum. Esti piesa care lipseste din puzzle, asa ca urca pe podium pentru a-ti ocupa rolul important. Podul pe care il oferi completeaza un decalaj critic care va fi de mare ajutor pentru altii.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 06 – 12 aprilie 2020

Gemenii în această săptămână se vor lăsa cuceriți de o persoană care pare foarte specializată pe domeniul în care activează. Fluturașii din stomac și lipsa capacității de concentrare vor dispărea abia spre sfârșitul săptămânii când trebuie luate în considerare și alte aspecte ce țin de carieră. Este posibilă o călătorie scurtă în interes de serviciu, chiar înainte de weekend.

La capitolul sănătate cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie atenți. Unele probleme netratate la timp vor deveni serioase și se impune o vizită la doctor. Familia îi va susține și chiar îi va monitoriza pe nativi pentru a fi sigură că urmează indicațiile medicului.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Unele vise sau viziuni vii, frumoase, te-ar putea trezi si te vor face constient de noi oportunitati. Ar putea fi de natura creativa si ar trebui sa iei in considerare sa profiti de ele. Aceasta revelatie ar fi putut fi acolo, neobservata, multa vreme. Destinul tau ar putea sta chiar dupa colt! Profita de orice oportunitate iti va aparea astazi in cale.

Horoscop Gemeni 27.12.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului