Horoscop Horoscop Gemeni 29.01.2020

S-ar putea sa te frustrezi cand lista ta de sarcini pentru aceasta zi nu parea prea scurta. Mai mult decat probabil, acest lucru se datoreaza circumstantelor neprevazute si intreruperilor neasteptate asupra carora practic nu ai control. Nu te invinovati din cauza lucrurilor pe care nu le poti schimba. Asigura-te ca iti lasi timp suplimentar pentru a face lucrurile dorite, deoarece intreruperile vor continua pe parcursul zilei.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 martie 2020

Ai în față o săptămână în care trebuie să te menajezi mai mult. Starea ta de sănătate , sistemul imunitar riscă să fie puțin dezechilibrate de excesul de consum nervos din ultima perioadă. Un rol important îl au mai ales  vorbele grele sau chiar puțin agresive pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire. Nu este o eliberare atunci când mai scapi câte una, ci e chiar mai mult o deschidere spre vulnerabilități la care nu ai cum să le faci față.
Înainte de toate, trebuia să te asiguri că ai posibilitatea să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu intra pe căi necunoscute pentru că nu e momentul.
Dacă ai ceva probleme financiare, să știi ca soluția este în tine. Nu căuta responsabili pentru ceea ce ți se întâmplă, nu te mai expune prea mult la replici și discuții furtunoase, și toate problemele își vor găsi soluția.

Horoscop Gemeni luna martie 2020

Luna respectiva pentru gemeni va fi dificila, in aceasta luna gemenii trebuie sa isi puna cateva semne de intrebare in vederea eforturilor pe care la fac ,daca ele se merita si daca aduc rezultate. Ghinionul pe care il au in planul carierei, este rezultatul faptului ca trag atentie lucrurilor neinsemnate, iar cele importante nu le iau in vedere.
In ceea ce priveste dragostea, luna aceasta nativii reusesc sa iasa din anonimat respectiv devin atractivi,energici si dobandesc usor reciprocitate din partea partenerului .
In aceasta luna gemenii trebuie sa pastreze stabilitatea in relatie sa nu caute motive de conflict sau gelozie, si nici intr-un caz sa nu incerce o aventura noua,asta poate avea consecinte catastrofale.

Horoscop de ieri

Imaginatia ta se combina cu abilitatile intelectuale pentru a iti permite sa faci cateva schimbari creative in casa ta. Acest lucru ar putea fi ceva minor, cum ar fi achizitionarea de instalatii sau un proiect major, cum ar fi remodelarea sau redecorarea. Orice ai alege sa faci, este posibil sa canalizezi multa energie in acest moment pentru a produce rezultatele de care tu si ceilalti membri ai gospodariei tale puteti fi multumiti.

Horoscop Gemeni 29.01.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului