Horoscop Horoscop Gemeni 29.08.2019

Un prieten ar putea sa iti propuna sa participi impreuna cu el la un nou proiect. Acesta poate fi ceva ce nu ai facut niciodata, si e posibil sa ai indoieli. Daca ai vreun interes, nu lasa indoielile sa iti stea in cale. Orice ar oferi prietenul tau, poate implica investitia pe un timp indelungat, dar toate semnele spun ca in final va merita.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 13 – 19 ianuarie 2020

În urma unor zile de muncă asiduă, în sfârșit vor veni și toate recompensele pe care le meriți. Realizările pe care le ai acum te mobilizează și te aproprie mai mult de de ceea ce îți dorești să realizezi. Totuși, vei constata că ai din ce în ce mai puțin timp pentru familie, fapt care nu te mulțumește, ba chiar te pune pe gânduri. Joi ai motive serioase să îți faci griji cu privire la obiceiurile unui membru din familie.
Sănătatea îți trimite ceva semnale spre sfârșitul săptămânii și ai face bine să nu le ignori. Ești predispus la o scădere a imunității pe fondul suprasolicitării de la muncă. Poate fi vorba și despre dureri insistente de cap și chiar migrene.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa te descoperi lucrand cu un grup interesant de oameni. Poate ca aceasta implica o oportunitate de a-ti spori veniturile sau chiar un loc de munca cu totul nou. Mintea ta este rapida si mai ales inovatoare, asa ca nu te mira daca poti contribui cu mult mai mult decat te-ai fi asteptat. Sa nu crezi ca eforturile tale nu vor fi apreciate. Prietenii se apropie de tine, iar cunoscutii ar putea deveni prieteni.

Horoscop Gemeni 29.08.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului