Horoscop Horoscop Gemeni 30.03.2018

Daca vrei ca totul sa iti mearga bine in aceasta zi ar fi bine sa tii cont de sfaturle unei persoane mai in varsta. Ar fi bine sa analizezi de doua ori inainte situatiile in care esti nevoit sa iei anumite decizii. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iti amani anumite intalniri de afaceri din cauza unor evenimente neprevazute.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta te vei afla intr-o perioada in care vei fi mult mai atractiv fizic pentru ceilalti. Daca esti singur simti nevoia de a-ti exprima dragostea fata de o persoana speciala. Daca esti deja intr-o relatie sentimentele de iubire vor fi mai profunde, evoluand la un alt nivel. Tot in aceasta saptamana va fi inceputul unui parteneriat de succes.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna aceasta este despre impacare si restabilirea relatiilor.
Ideile tale vor duce la oportunitati si cai de castig rapid. Daca vei intalni unele dificultati la munca vei cere ajutorul persoanelor care nu te-au dezamagit nicioadata si cu siguranta nu o vor face nici de data asta. Probabil ca va fi si o perioada buna din punct de vedere financiar obtinand un profit bun de pe urma unor idei pe care le-ai avut in trecut. In viata personala predomina linistea, reusind sa-ti dobandesti starea de confort alaturi de persoana iubita.
Daca esti singur , in aceasta perioada , gandul tau nu va sta la inceperea unei relatii si ni nu vei acorda atentie persoanelor care ar putea sa fie potrivite pentru tine.

Horoscop de ieri

Poate ai preferat sa nu iti recunosti propriile abilitati psihice in trecut, dar astazi s-ar putea dovedi imposibil de ignorat. Viziuni, premonitii si mesaje telepatice ale altora ti-ar putea veni in minte toata ziua. Acest lucru nu ar trebui tratat ca ceva ciudat, ci mai degraba ar trebui sa il privesti ca pe o sursa de putere interioara. Abilitati de genul acesta iti sporesc intelegerea cu ceilalti.

Horoscop Gemeni 30.03.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului