Horoscop Horoscop Gemeni 30.03.2020

Unele conversatii cu un partener de dragoste ar putea duce la avansarea relatiei pana la nivelul urmator de angajament. Comunicarea ar trebui sa fie iubitoare si de sustinere, dar ar putea fi discutate aspecte practice, cum ar fi banii, munca si obiceiurile personale. Probabil vei descoperi ca tu si partenerul tau sunteti mai compatibili decat credeti. Mergi mai departe, dar cu precautie. Dragostea este farul care ne ghideaza pe cei mai multi dintre noi prin viata.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

In ciuda celor mai fervente sperante si dorinte ale tale, oamenii nu fac exact ce iti doresti sa faca. Acest lucru este mai ales adevarat in probleme de inima. Daca simti o atractie puternica pentru cineva, dar acea persoana nu pare interesata, trebuie sa renunti si sa mergi mai departe. Pierzand timp cu acea persoana, ii faci pe cei care ar fi cu adevarat potriviti pentru tine sa astepte mai mult decat ar trebui! Sa mergi mai departe nu inseamna doar sa lasi pe cineva in urma. Este vorba despre a-ti intampina destinul.

Horoscop Gemeni 30.03.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului