Horoscop Horoscop Gemeni 31.08.2020

Linisteste-te azi si fii atent sa nu acuzi pe cineva de ceva cand nu stii toate faptele. Tine-ti mania sub control. Daca actionezi acum, s-ar putea sa realizezi ca iti pierzi respectul acelei persoane pentru totdeauna. Nu exista garantii intr-o zi ca astazi. Daca exista conflicte pe care trebuie sa le rezolvi, cel putin asigura-te ca totul se va face in privat.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Familia, care inseamna mult pentru tine poate face din casa ta un loc mai cald si mai confortabil. Probabil ca vei petrece mult timp reparand-o pentru a primi complimente sincere. Singurul dezavantaj, ar putea fi ca partenerul actual ar putea sa nu fie acolo din cauza unor circumstante care nu pot fi controlate. Bucura-te de vizita si invita-ti familia sa se intoarca atunci cand partenerul tau este acolo, daca este posibil.

Horoscop Gemeni 31.08.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului