Horoscop Horoscop Leu 01.05.2023

Dragostea este in aer iar flacara va fi aprinsa putin intr-o relatie existenta. Poate ca tu si partenerul tau ati mai reci in ultima vreme. Astazi s-ar putea sa-ti vezi prietenul intr-o lumina noua. Persoana apropiata poate face ceva neasteptat, cum ar fi sa-ti trimita flori sau mesaje romantice care iti deschid ochii asupra cine este cu adevarat aceasta persoana. Iti amintesti din nou de ce te-ai indragostit.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Va trebui sa te astepti ca ziua sa fie oarecum frustranta. Prietenii tai pot insista sa fii mai cooperant si mai putin individualist. S-ar putea sa ii fi suparat refuzul tau de a face parte din echipa. De fapt, razvratirea ta s-ar putea sa-ti castige o reputatie! Modul in care faci fata acestor ciocniri va pregati scena pentru viitor. Gandeste-te bine inainte de a lua masuri.

Horoscop Leu 01.05.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului