Horoscop Horoscop Leu 01.06.2023

Vesti despre un succes neprevazut ar putea veni in calea ta astazi, lasandu-te zguduit si fara suflare. S-ar putea sa te simti putin ametit, de parca nu stii ce sa faci cu tine. Ar putea dura ceva timp pentru a te aduna. O multime de scrisori si telefoane pot veni in calea ta, unele de rutina, altele de felicitare. Ai putea scrie sau suna mai multi prieteni. Unele comisioane pot fi necesare.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Exista un entuziasm in ziua de astazi care indica faptul ca lucrurile se schimba. Fii atent si in ton cu ceea ce se intampla in jurul tau. Exista o incarcatura de energie minunata care te indeamna sa depasesti granitele a tot ce se intampla in jurul tau. Fa-ti partea pentru a ajuta lumea sa evolueze intr-un loc mai fericit si mai pasnic.

Horoscop Leu 01.06.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului