Horoscop Horoscop Leu 01.08.2023

Astazi este una dintre acele zile in care prosperitatea este mult mai aproape decat crezi. Poate stii ce cauti, dar depinde de tine sa faci primul pas spre a merge dupa el. Probabil ca vei cauta raspunsuri solide la intrebarile tale profunde si investigative. Nu-ti lasa mintea curioasa sa se odihneasca pana nu gasesti raspunsuri care sa sune adevarate pentru tine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa planuiesti o calatorie intr-un loc in care nu ai fost niciodata, probabil in compania unui iubit. Emotia de a face aranjamentele va aduce mai aproape si va promite un timp grozav. Romantismul arata bine, deoarece comunicarea sporita intre tine si cineva special este puternic indicata. Voi doi s-ar putea sa aveti o seara interesanta.

Horoscop Leu 01.08.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului