Horoscop Horoscop Leu 02.07.2020

Incearca sa fii la curent cu emotiile tale astazi. Este posibil ca o forta puternica, dar subtila, sa incerce incet sa te distraga din ceea ce faci. Daca asta se intampla, gandeste-te sa faci o pauza si sa faci niste activitati fizice pentru a iti pompa sangele. Mergi la o plimbare cu un prieten pentru a te ajuta sa iti limpezesti mintea, astfel incat sa te poti gandi mai rational la deciziile pe care trebuie sa le iei.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Vei fi nevoit sa faci un mic compromis financiar pentru o persoana pe care o iubesti fara sa tii seama de bugetul tau stramtorat. Este de admirat ceea ce vrei sa faci insa fii foarte atent ca nu cumva sa ajungi tu sa ceri bani cu imprumut dupa gestul de caritate. Familia stie de acest imprumut si nu vei mai avea liniste pana nu recuperezi banii.

Horoscop Leu 02.07.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului