Horoscop Horoscop Leu 02.10.2020

Daca ai cerut angajatorului tau o crestere a salariului, energia astrala indica faptul ca te poti astepta sa primesti una in curand. Angajatorul tau este foarte impresionat de eforturile tale si probabil ca se gandeste ca s-ar putea sa te orientezi in alta parte. Oportunitatile pot aparea cu siguranta, desi in mod evident nu este momentul pentru a lua o decizie. Acorda-ti ceva timp pentru a gandi cu adevarat si a lua in considerare totul cu atentie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Este posibil sa fii binedispus astazi. Fii deschis si social cu oamenii din jurul tau. Pleaca intr-o aventura salbatica care iti potoleste setea de spontaneitate si distractie. Ramai tarziu si vorbeste cu un prieten pe care nu l-ai mai vazut de ceva vreme. Timpul de a trai este acum. Profita la maxim fiecare moment din viata ta .

Horoscop Leu 02.10.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului