Horoscop Horoscop Leu 02.11.2023

Un numar de vizitatori ar putea veni la tine acasa cu vesti de transmis si informatii de impartasit. Probabil vei petrece cea mai mare parte a zilei lucrand in jurul casei sau in gradina, ceea ce iti place foarte mult. Conversatiile iti hranesc intelectul si iti starnesc curiozitatea. Te vei simti foarte pozitiv in legatura cu orice alegi sa faci.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa doresti sa vorbesti despre orice planuri pe care le ai sau doresti sa le faci cu cei cu care traiesti. Daca traiesti singur, nu prea exista sanse ca planurile tale sa afecteze pe nimeni, dar pentru aceia dintre voi care convietuiesc cu ceilalti, ia-ti timpul necesar pentru a extinde aceasta amabilitate. S-ar putea ca altcineva din casa sa aiba anumite intentii de care nu erai constient sau sa existe cineva care are nevoie de ceva de la tine. Vorbeste despre aceste lucruri si totul va merge bine.

Horoscop Leu 02.11.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului