Horoscop Horoscop Leu 03.04.2021

Daca observi ca persoanele din jurul tau pun anumite restrictii asupra a ceea ce iti doresti in viata, spune-le sa isi caute alta ocupatie. Obiectivele, dorintele si sperantele tale sunt proprii. Uneori, oamenii incearca sa iti analizeze fiecare miscare pentru a te putea intelege. Este greu sa nu ii acuzi ca te judeca, dar ar trebui sa apreciezi faptul ca ei fac tot posibilul sa te inteleaga. Incearca sa vorbesti cu ei si sa le explici ca ceea ce faci, nu este pentru a ii rani. Incerci doar sa fii fericit. Vor intelege asta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa descoperi ca partea ta aventuroasa are sprijinul emotiilor tale. Aceste doua parti ale spiritului tau lucreaza in armonie pentru a te ajuta sa te intinzi dincolo de limitele tale. Viziteaza locuri noi si pune intrebari atunci cand nu intelegi ceva. Acesta este singurul mod in care vei invata, te vei dezvolta si vei creste mental si emotional. Nu presupune ca invatatul se opreste cand parasesti scoala.

Horoscop Leu 03.04.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului