Horoscop Horoscop Leu 03.09.2019

Fizic, te simti puternic si energic. Aceasta este o zi buna pentru a iti analiza extinderea orizonturilor. Toate semnele indica succesul personal si in cariera. Unele comunicari surprinzatoare de la prieteni sau vecini ar putea aduce informatii fascinante in calea ta. Vei sti exact ce sa faci cu asta. Urmareste-ti instinctele!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14-20 octombrie octombrie 2019

Interactiunea cu membrii mai in varsta din familia ta va fi inteleapta si plina de sugestii interesante.
O experienta din aceasta saptamana iti va da ocazia sa intelegi modul in care gandesc alte persoane largindu-ti perspectiva cu privire la lucrurile pe care le poti obtine.
In weekend te vei intalni cu persoane care te motiveaza sa incerci lucruri noi.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Un partener romantic poate parea ca este mai preocupat mai mult de afaceri decat de tine acum. Unele decizii trebuie luate, iar prietenul tau ar putea fi preocupat de ele in cea mai mare parte a serii. Pasiunea pentru tine continua sa fie puternica, dar deocamdata a fost aruncata pe fundal. Incearca sa nu ai impresia ca pierdut apelul. Astepta pana maine si totul ar trebui sa fie din nou normal.

Horoscop Leu 03.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului