Horoscop Horoscop Leu 04.04.2018

Indiferent de situatia ta, vei dori sa alegi calea cea mai usoara. Exista o stare de lene care tine pe loc si ai putea incerca sa gasesti o cale de a te feri de anumite responsabilitati. Chiar daca aceasta idee pare extraordinara acum, este posibil sa iti creeze mai tarziu probleme. Ai grija sa nu iti inseli sistemul si apoi sa astepti sa beneficiezi in intregime de avantajele muncii. Vei castiga exact ceea ce meriti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 24 februarie – 01 martie 2020

Cei care sunt prea misteriosi isi vor pierde alura lor in aceasta perioada. Negocierile si ofertele pot avea un inceput pozitiv. Pentru ca lucrurile sa mearga bine discutiile importante ar trebui totusi lasate pentru sfarsitul saptamanii. Te vei simti supra-solicitat profesional in aceasta perioada si vei realiza ca trebuie sa te organizezi mai bine. Partenerul de viata te va sprijini pentru a trece cat mai usor peste problemele pe care le intampini ceea ce va va ajuta sa re-aduceti echilibrul intre voi.
Daca veti exagera cu negativismul veti aveao stare de spirit neplacuta.

Horoscop Leu luna februarie 2020

Februarie 2020 se arata favorabil investitiilor in pietele imobiliare si de actiuni. Incearca sa nu ceri asistenta financiara in cursul acestei luni, deoarece nu vei putea returna valoarea acestui imprumut. Este probabil ca veniturile din chirii sa ofere stabilitate financiara nativilor leu. S-ar putea sa cheltuiesti o suma remarcabila pentru satisfacerea nevoii partenerului. Este prudent sa iti pastrezi cardurile de credit si de debit la indemana. Nu dezvalui nimanui datele de credit / cardul de debit, altfel s-ar putea sa pierzi banii castigati cu greu. Daca intentionezi sa investesti o cantitate uriasa de resurse intr-o afacere existenta, acesta nu este momentul potrivit pentru a continua cu aceasta idee. Probabil sunt sanse sa ai parte de pierderi care iti pot scutura stabilitatea financiara existenta. Vei lucra cu cea mai mare concentrare. La sfarsit, eforturile tale iti vor fi platite si vei putea urca scarile succesului si avansarii.

Horoscop de ieri

De obicei esti o persoana muncitoare, indiferent daca munca implica un loc de munca, un proiect personal sau pur si simplu treburile in jurul casei. Astazi, insa, treci printr-o stare de lene. Este posibil sa nu doresti sa faci nimic, cu exceptia cazului in care citesti sau vizionezi ceva la televizor. E bine. Cu totii avem nevoie de timp pentru a ne relaxa. Nu suferi de vinovatie nejustificata.

Horoscop Leu 04.04.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului