Horoscop Horoscop Leu 04.12.2019

Gasirea solutiilor nu va fi grea, datorita laturii tale de detectiv de azi. S-ar putea sa simti ca adevarul se afla sub suprafata. Uneori esti tentat sa sari peste toate lucrurile fara sa iei in considerare ceea ce se intampla mai jos. Astazi vei avea parte de o poveste complet diferita. Sentimentele tulburi si emotiile intense din adancul sufletului tau sunt subiecte fierbinti de ingrijorare.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Nu fugi de tensiune astazi. Orice fel de stres emotional pe care il simti se va agrava destul de mult daca nu este tratat imediat. Cu cat te confrunti cu stresul mai mult in prezent, cu atat mai putin vei regreta in viitor. Clarifica orice situatie lipicioasa care apare si mergi mai departe. Este posibil ca oamenii sa nu inteleaga nevoile si preocuparile tale pana nu le vei verbaliza clar.

Horoscop Leu 04.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului