Horoscop Horoscop Leu 05.01.2020

Astazi este posibil sa descoperi ca ai mai multe in comun cu vecinii decat crezi. Este probabil ca un fel de eveniment local sa-ti adune pe toti vecinii sub acelasi acoperis. Mergi ca la o obligatie, dar ramai in afara interesului si cu o disponibilitate autentica. Nu exista nimic asemanator cu rotunjirea manecilor si sa lucrati impreuna pentru a face fata unui obiectiv comun. Asteapta-te sa iti faci cativa prieteni buni in acest proces.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 06 – 12 aprilie 2020

Diversitate este ceea ce primesc nativii acestui semn sua altfel spus primesc vești amestecate. Una caldă, două reci este proporția acestei săptămâni. Pe la mijlocul intervalului vor avea de-a face cu niște situații destul de neplăcute în familie și sunt nevoiți să ia decizii cât mai rapide și potrivite. Cu asemenea stres, este foarte posibilă o cădere nervoasă la sfârșitul săptămânii.

Relaxarea în această săptămână de-a dreptul istovitoare nu își găseşte locul. Când iau decizia să se destindă telefonul sună și alte lucruri neplăcute ajung la urechile nativilor din acest semn zodiacal. Weekend-ul este mai lipsit de evenimente și marchează începutul unei perioade mai puțin tensionate.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

O persoana publica, poate un autor, ti-ar putea capta interesul intr-un anumit fel astazi. Aceasta persoana ar putea avea multe de spus. Vei dori sa te familiarizezi cu cea mai mare parte din munca acestei persoane. Ai putea experimenta cateva informatii personale valoroase. Nu-ti fa griji daca mintea ta practica se ascunde de aceasta obsesie. Uneori este un lucru bun!

Horoscop Leu 05.01.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului