Horoscop Horoscop Leu 05.08.2023

Ce se intampla in relatiile tale de obicei amiabile? Se pare ca cauti o lupta. Poate ca cineva ti-a furat o pozitie de conducere pe care ti-ai dorit-o? Tinde sa-ti placa sa fii in fruntea grupului, iar acum te confrunti cu rezistenta. Implica-te intr-un nou proiect de grup, astfel incat toata lumea sa se impace. Gandeste-te sa mergi intr-o excursie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Problemele legate de cariera te pot forta sa intri in ochii publicului exact atunci cand ai prefera sa te sechestrezi si sa lucrezi singur. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar beneficiile financiare semnificative ar putea depinde de asta. Iesi din carapacea ta si cunoaste-ti publicul! In cele din urma, vei fi bucuros ca ai facut-o. Ai putea sa faci niste contacte grozave si chiar niste prieteni noi.

Horoscop Leu 05.08.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului